SKATESCOLA

Considerem l’skateboard com un esport fantàstic, potent, creatiu, que enganxa, i que té uns beneficis físics i mentals importants.

Ensenyem les tècniques bàsiques de pilotatge amb l’objectiu d’aconseguir un nivell i una autosuficiència que permeti evolucionar en qualsevol tipologia de parc (curves, mòduls, flatlands), sapiguent controlar els riscos i convivint amb més patinadors d’edats, disciplines i nivells diferents.

Objectius (per aquest ordre): no fer-se mal, divertir-se, aprendre.
Som conscients que treballem amb “material sensible”, i per aquest motiu ens prenem molt seriosament l’atenció a la diversitat (tdah, autismes, necesitats especials, discapacitats).

Petits

Els esports d’impacte enforteixen els ossos en edats de creixement. L’skateboard treballa cos i ment. Ajuda a cremar calories i afavoreix la coordinació, els reflexes, la flexibilitat i l’equilibri.

Joves

Als joves els hi ajuda a estimular el seu desenvolupament psicomotriu i les seves capacitats creatives. Millora l’autoestima i el creixement personal, tot fent esport.

Adults

A qualsevol edat i practicant al nivell adequat, potencia els músculs i la salut cardiovascular. A més de les sensacions úniques que ens proporcionen aquests esports, sense adonar-nos estem fent una activitat física completísima.

Skateclub setmanal

1 monitor/4 alum.(menors 10a.)
1 monitor/6 alum.(majors 10a.)
Durada classes d’1,5h. Un dia per setmana.
Diferents skateparks.
Grups per edats i nivells.
Preu: 48 € / cada 4 classes.
Preu 1 classe de prova: 15 €.
Requereix autorització paterna.
Incl. asseg. RC i accidents.

Grups a mida

Diferents skateparks. Skate i Inline.
Dates, llocs i horaris a convenir.
Material per provar. Proteccions.
Lloguer de rampes i mòduls opcional.
Classes d’1,5 h o 2 h.
Grup mínim de 4 alumnes.
Consulteu-nos per pressupost.
Menors requereix autorit. paterna.
Incl. asseg. RC i accidents.

Particulars / grups reduïts

T’ensenyem a la teva mida.
Skateparks o passeig. Skate i Inline.
Dates, llocs i horaris a convenir.
Material per provar. Classes d’1,5 h.
Preu 1 alumne: 35€ (Classe particular).
Preu amb 2 alumnes: 30€ per persona.
Preu amb 3 alumnes: 25€ per persona.
Grups/packs hores: consulteu-nos preu.
Menors requereix autorit. paterna.
Incl. asseg. RC i accidents.

Material

Skate, patins, pennys, cruisers... Adaptem la pràctica al teu material. Un dels objectius dels cursets és que els assistents siguin autosuficients a l’hora de fer el manteniment i posada a punt del seu material.

Proteccions

Recomanem l'ús de proteccions (genolleres i colzeres). La decisió final de portar-les dependrà dels pares de l’alumne. L’ús de CASC és OBLIGATORI. Si no teniu clar com han de ser les proteccions, pregunteu-nos!.

Responsabilitat

Disposem d'assegurança de responsabilitat civil. Asseg. d’accidents individual per als menors i també adults. Certificats d’antecedents penals i altres titulacions dels monitors disponibles a petició dels interessats.

A tenir en compte

És important que porteu aigua. Recomanem roba còmoda i sabatilles amb la sola plana. Millor si feu servir calçat vell o específic per skate. I crema solar a l'estiu!