ASSESSORAMENT EN EL DISSENY, CONSTRUCCIÓ I GESTIÓ DE PISTES D’SKATE

És vital per a l’èxit d’un skatepark un bon disseny desde el principi. Pensat per patinadors per al seu màxim aprofitament i sense deixar de banda el seu ús com a element socialitzador i instal·lació esportiva. Un bon parc ha de durar molts anys i donar servei a diferents col·lectius d’esportistes de diferents edats. Us podem ajudar en els vostres projectes: assessorament, disseny, seguiment i dinamització.

ORGANITZACIÓ D'EVENTS, CONCENTRACIONS, CAMPIONATS,CLASSES OBERTES...

Organitzem esdeveniments de diferents formats. Des de la inauguració d’una pista fins a muntar concerts o concentracions de diferents disciplines relacionades amb les denominades cultures urbanes. Events pensats per dinamitzar els espais destinats a la pràctica de l’skateboarding i normalitzar i promoure la pràctica esportiva.

Abans de construir una pista d'skate...

Posem a la disposició dels Ajuntaments un dossier amb unes pautes bàsiques a tenir en compte per millorar els projectes de construcció d’skateparks. Tot un recull de detalls i consells fruit de la nostra experiència. Tipus de construccions, materials, mobiliari urbà, manteniment, dinamització i socialització, empreses del sector, etc… Demaneu-nos-el !