El Club

Més de 15 anys promovent l'skateboarding com a esport i com a eina de desenvolupament creatiu personal i social.

Braveskate neix l’any 2002 com a Associació juvenil a Palafrugell amb l’objectiu de promoure l’skateboarding i aconseguir unes instal·lacions per poder-ho practicar. En aquests anys hem avançat en la creació d’espais per aquesta pràctica esportiva en diversos municipis i hem dinamitzat l’entorn social dels diferents col·lectius que practiquen esports de lliscament duent a terme competicions, trobades, cursets i events diversos. Ara, com a Club esportiu fem un altre pas per seguir avançant.


Socis

Els socis gaudeixen de descomptes en botigues especialitzades i preus reduïts en l'skatescola. Federant-te pots beneficiar-te d'una assegurança mèdica.

Events

Col·laborem i assessorem a altres entitats o municipis a tirar endavant projectes de disseny i construcció d'skateparks i/o organització esdeveniments.

Col·labora

Pots col·laborar amb el nostre projecte fent difussió o portant les samarretes. Algun dia, si el pressupost ho permet, ens agradaria poder construir un indoor.

100% Brave Coast Rural Skateboarding des del 2002

Junta directiva i vocals 2018-2021

President
Jose L. Aznar
Secretari
Carlos Jofre
Tresorera
Gemma Figueras
Vocal 1
David Caner
Vocal 2
Abdel Brich
Vocal 3
Mario Sebastián

Braveskate Club

Tel.:(+34) 616 765 992
Tel.:(+34) 696 760 941
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Adreça (només correu postal):
Pl. Vila-Romà s/n. (Pavelló)
17230 Palamós (Gi)

Vols més informació?

Pregunta'ns el que necessitis. Escriu-nos i t'avisarem dels cursos i activitats que organitzem perquè no et perdis res. No pateixis que procurem molt no fer-nos pesats amb els enviaments i respectem la teva privacitat.